Formatges i làctics

Agrolàctics la Vall d’en Bas

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram

A Agrolàctics la Vall d’en Bas són productors de iogurts, flams, matons i recuits. Es tracta de la continuació empresarial i productiva de l’antic Agrolàctics el Mirès. L’1 de març de 2022 el jove Sergi i la seva mare, que no havien treballat mai al sector de l’agroalimentació, es van posar al capdavant d’aquesta petita i tradicional indústria transformadora per iniciar una nova aventura i… déu-n’hi-do com els ha anat!

No tenen bestiar propi, per tant, compren la llet per a la producció al veí del davant… el que vindria a ser el paradigma de la proximitat! Una vegada arriba la matèria primera a l’obrador de casa, comença el procés d’elaboració d’una deliciosa gamma de productes làctics que, tan bon punt us els poseu a la boca, us transportaran al setè cel. Podeu comprar-los al mateix obrador o en botigues especialitzades de la comarca.

  • Venda de Proximitat
Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.