Embotits i Carns Formatges i làctics Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Peix Begudes (vi, cervesa i licors)

Plats cuinats Can Mulleras

Can Mulleras és un negoci familiar amb més de cent anys dedicats a la cuina: primer amb el restaurant de Sant Privat; des de fa deu anys, a la botiga del Pou del Glaç, i des de fa poc, en una parada de la Plaça Mercat d’Olot. A la seva parada hi podreu trobar una cuina molt variada i casolana, amb productes frescos, de proximitat i de primera qualitat.

Ofereixen un menú diari econòmic i molt ampli, de dilluns a divendres, i els dissabtes i festius, tota mena de d’especialitats que segur que se us farà la boca aigua! Si busqueu menjar per emportar, casolà i tradicional, tasteu la seva cuina! Les truites, els canalons i els calamars a la romana no us deixaran indiferents!

Enllaç cap a google maps https://www.canmulleras.com/
Enllaç cap a Instagram 972266422
Enllaç cap a Instagram

C/ Pou del glaç, 37 Olot Horari De dilluns a diumenge de 8 h a 15:30 h, dimecres tancat.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Plats cuinats Can Mulleras és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot