Embotits i Carns Formatges i làctics

Botiga de Carnisseria Jordi

Carnisseria i xarcuteria d'Olot

Si teniu ganes de tastar embotits i formatges casolans de la mà d’una família que s’hi ha dedicat tota la vida, no us podeu perdre la Carnisseria Jordi. Segurament serà el mateix Jordi Solé qui, després de cuidar els animals i posar en ordre la botiga, us serveixi allò que li demaneu a la petita xarcuteria que té al centre d’Olot. I per a les persones més indecises, trobareu una carta immensa de productes fets de manera artesanal a la seva pròpia granja, a més de recomanacions personalitzades per a plats concrets i maridatges. Una xarcuteria i carnisseria de tota la vida que us omplirà la taula de productes excepcionals com els pinxos de pollastre, les patates farcides i, sobretot, les seves croquetes artesanes. Per llepar-se’n els dits!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 647934173 / 972272752

Carrer pare Roca 1 Olot Horari De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 h i de 16:30 a 19:00 h.
Dissabtes de de 8:30 a 13:30 h.

Activitats recomanades

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Carnisseria Jordi
Carnisseria Jordi https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-2-29.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Botiga de Carnisseria Jordi és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa