Embotits i Carns

Carnisseria Jordi

Productor de carn de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 647934173 / 972272752

Jordi Solé, de la Carnisseria Jordi, porta l’elaboració d’embotits i els formatges a la pell. Prové d’una família de pagès d’Olot de tota la vida i ara gaudeix de la seva pròpia granja, on cria de manera tradicional, tal com l’hi va ensenyar el seu pare, els xais, vaques i gallines. Els seus productes derivats dels animals, que cuida amb passió, són tots artesans i de màxima qualitat, fets per ell mateix. Si vosaltres també sentiu aquest desig pels productes fets de manera tradicional, a la Carnisseria Jordi s’ofereixen visites a la granja i tallers familiars perquè els més petits de la casa aprenguin el procediment de l’elaboració del formatge i els embotits. Si teniu ganes de tastar aquestes joies per al paladar, només cal que us dirigiu al barri de Benavent d’Olot, on trobareu la Xarcuteria i Carnisseria Jordi.

Activitats recomanades

Degusta'ls en aquests restaurants +
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

Feu com l'Isabel de Mas la Coromina i oloreu, tasteu i degusteu els formatges de la Garrotxa. Us presentem els productors e la Garrotxa i obradors on s'elaboraden els formatges de forma artesanal i amb molt de delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Carnisseria Jordi és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa