Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)
Ous ecològics “Mas Castanyer”
Mas Castanyer és una explotació ramadera de gallines de posta que produeix ous ecològics. L’explotació està ubicada a Sant Iscle de Colltort, al municipi de Sant Feliu de Pallerols, dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. El procés productiu es porta a terme totalment a l’explotació amb un sistema productiu dels animals semiextensiu que combina galliner estabulat amb patis. L’explotació ramadera està certificada pel CCPAE en producció ecològica i disposa d’una superfície agrària de 5,5 ha amb conreus i pastures.
A l’explotació es busca obtenir un producte de màxima qualitat a partir de la cura i cria de les gallines de manera conscient i sostenible. L’alimentació de les gallines es basa en cereals collits a la finca, amb pastura a l’exterior i amb complement de pinso ecològic. Mas Castanyer és una explotació que forma part de Fet al parc.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Ous ecològics “Mas Castanyer” ha aconseguit els següents distintius de qualitat