Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

Venda a domicili Mestre Esteve

Productes naturals i de qualitat

L’empresa familiar Mestre Esteve de la Garrotxa està especialitzada, principalment, des de fa generacions, en la cria i venda de pollastre de pagès certificat. A més, durant la seva trajectòria han establert aliances amb productors de la zona amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta de productes i satisfer les demandes dels clients.

Actualment, doncs, entre l’àmplia gamma que ofereixen de productes frescos i elaborats per a carnisseries, xarcuteries i restaurants, a Mestre Esteve hi podeu trobar: pollastre de pagès certificat, carn de vaca gallega de maduració -amb la col·laboració de la Carnisseria Planagumà d’Olot-, carn fresca i embotits artesans de porc Duroc de la Vall de Bianya -amb la col·laboració d’elaborats Can Dorca, de la Vall de Bianya- o productes d’ànec dels Pirineus -una empresa de Girona-, entre d’altres.

Mestre Esteve ven tots aquests productes a través del servei de venda a domicili, en transport refrigerat.

Enllaç cap a google maps https://www.mestreesteve.com/
Enllaç cap a Instagram 658825238

C/ Joan Maragall, 4 - La Canya Vall de Bianya

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Elaborats Can Dorca
Elaborats Can Dorca https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2022/02/elaboratsdorca2-500x500.png

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.