Montagut i Oix

Restaurant Can Bundància

Restaurant de carn a la brasa a Montagut i Oix

Enllaç cap a google maps
http://www.canbundancia.com/
Enllaç cap a Instagram 972294481
Enllaç cap a Instagram

Can Bundància és un dels millors restaurants de carn a la brasa de la Garrotxa. És un restaurant de cuina catalana tradicional i casolana, de tracte proper i familiar, per menjar-hi bé i en abundància. És ideal per anar-hi en grup: a les seves taules llargues s’hi han fet molts dinars i sopars memorables! Si preferiu una mica de fresca i tranquil·litat, demaneu de seure a la galeria on, a més a més, podreu veure com en Ramon i l’equip de Can Bundància van portant la carn de la brasa a la taula. Els més gurmets també tenen altres plats típics de la cuina catalana com: platillo, esqueixada de bacallà, escalivada, caragols, peus de porc, arròs de muntanya o rostit de pagès. El Restaurant Can Bundància està situat entre Castellfollit i Oix, en un entorn natural privilegiat.

  • Menú diari
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]