Les Preses
Quinze ous
Restaurant de cuina de mercat de la Garrotxa
Si busqueu un bon restaurant de cuina de mercat a la Garrotxa, el Quinze Ous és el lloc ideal. Amb l’objectiu de trencar amb els tòpics del cuinar garrotxí, el seu projecte pretén transmetre, a través de cada plat, l’experiència d’un viatger enamorat de la cuina. Destaquen la priorització de la qualitat i la proximitat del producte. El restaurant està en mans de Ferran Pont, graduat al Basque Culinary Center, que, juntament amb la seva parella, Elena Sobrerroca, ofereixen un servei acollidor i familiar. A la cuina hi ha Ferran Pont, Ander Etxebeste i Ferran Bosch. L’equip treballa amb productes de temporada, i ofereixen una carta molt versàtil i canviant, on podreu degustar des de plats tradicionals fins a altres de creació pròpia, passant pel seu conegut chuletón. El Restaurant Quinze Ous és al centre de Les Preses, envoltat de paratges volcànics i muntanyencs, i és idoni per a àpats d’empresa, celebracions i casaments.
- Casaments i celebracions
- Per a empreses
- Menú diari
- Menú degustació
- Menjar per emportar
- Reserves
- Tallers
- Accepta mascotes
- Cuina de mercat
- Entre 16 i 35 €
Articles del blog
Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa
Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!
Restaurants romàntics i amb encant a la Garrotxa
Destaquem els restaurants amb més encant i romàntics de la Garrotxa. Restaurants bonics, amb un estil original i propi, una decoració cuidada i aquell punt d’intimitat que el converteix en un lloc romàntic i encantador.
Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!
A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.
És membre de
Quinze ous és membre de les següents associacions i grups
- TurismeGarrotxa
- Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)