Pans i dolços

Pastisseria Ca l’Huix de l’Avinguda de Sant Jordi

Fleca i pastisseria de l'Avinguda Sant Jordi d'Olot

La Pastisseria Ca l’Huix, situada a prop de l’avinguda de Sant Jordi, és el millor lloc on degustar els productes excel·lents d’aquest conegut productor de la Garrotxa. En aquesta pastisseria en concret, disposen d’un espai de cafeteria on, a més de recollir o comprar els pans, les coques, els tortells, els bunyols i la coca d’anís, es poden degustar totes aquestes exquisideses acompanyades d’un cafè calent i en bona companyia. En aquest local també ofereixen entrepans per esmorzar o berenar. La Pastisseria Ca l’Huix és un lloc magnífic per visitar en família i gaudir d’un pa de primera i un esmorzar carregat de gust.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972269475

Carrer Volcà Croscat, 19 Olot Horari De dilluns a dissabte de 7:30 a 13:15 h i de 17 a 20 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Ca l’Huix
Ca l’Huix https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/huix1-500x500.jpg

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.