Pans i dolços
MÜS Pastisseria
Entre els carrerons de Besalú, trobem la pastisseria MÜS, amb les postres de la Montse com a protagonistes. Darrere aquest nom s’amaga una pastissera jove amb il·lusió i amb ganes de sorprendre els clients amb les seves singulars creacions. Versions impressionistes, cuidades, molt elaborades i delicades. Postres i pastissos tradicionals i també obres pròpies amb tota mena de sabors i textures, que no et deixen indiferent! Quan passes per allà no dubtis a entrar a MÜS i fer un mos per posar un toc de dolç al teu berenar o esmorzar. I si obres bé els ulls, podràs degustar algun dels seus dolços a més d’un restaurant de La Garrotxa!
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.