Embotits i Carns
Mas La Carrera
Mas la Carrera és una empresa agroalimentària de cicle tancat dedicada a la producció d’hamburgueses sense additius químics. Aquestes hamburgueses són comercialitzades a través de la marca “Natrus” i s’elaboren exclusivament amb carn de les vedelles de pastura de la raça Angus que es crien a Mas la Carrera de la Vall d’en Bas.
Les hamburgueses Natrus destaquen per haver obtingut diverses distincions i premis. Van ser les primeres de l’Estat Espanyol a ser reconegudes per l’Aberdeen-angus Cattle Society, l’organisme escocès que des del segle XIX regula la cria de vaques Angus. A més a més, el 2015 van rebre el Premi PITA a Millor Jove Projecte Emprenedor Innovador Agroalimentari segons la Generalitat de Catalunya i el 2016 la mateixa distinció per part de la Patronal Cecot.
Mas La Carrera compta amb un ramat vellutat negre (Black Angus) de vaques i toros procedents de les línies genètiques més premiades del món amb l’objectiu de poder oferir carn Angus criada i alimentada al 100% a La Vall d’en Bas. Aquesta raça, majoritària a països com Estats Units i Argentina, és famosa pel seu ‘marbrejat’, és a dir, pel seu elevat grau d’infiltració de grasses no saturades, fet que li proporciona unes propietats excel·lents tant pel que fa al gust com a la salut.
Per acabar, cal destacar la branca solidària de l’empresa que participa amb diferents esdeveniments esportius oferint les seves hamburgueses per tal de donar suport a la Fundació A. Bosch contra el càncer infantil.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.