Embotits i Carns
Mas Can Barraca
L’Enric i la Cristina són una parella de joves ramaders que gestionen el mas Can Barraca, una petita explotació ubicada a l’altiplà de Batet de la Serra, on crien i engreixen vedelles que, posteriorment, transformen en productes com filets, entrecots o hamburgueses, entre d’altres.
L’Enric es va incorporar com a jove agricultor i va apostar per donar vida i professionalitzar la granja familiar. S’ocupa de la cria i engreix dels animals, així com també de la producció del farratge que s’utilitza per alimentar el bestiar. La Cristina s’ha afegit a aquesta aventura una mica més tard, per aportar-hi la visió comercial i gestionar la venda directa a particulars i restauradors.
Entre tots dos han creat Vedella Mas Can Barraca, un producte de proximitat, de qualitat i amb traçabilitat garantida. De ben segur que us quedeu amb ganes de repetir!
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.