Les Planes d'Hostoles

Hostal del Fang

Restaurant de cuina tradicional de la Garrotxa

  • hostal fang 3
Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972431005

Busqueu un restaurant de cuina tradicional a la Garrotxa? Doncs atureu-vos a l’Hostal del Fang! Situat a peu de carretera, entre les Planes d’Hostoles i Amer, aquest restaurant ofereix una cuina casolana elaborada amb productes de la zona. Una de les seves especialitats són els esmorzars de forquilla, amb una gran varietat de plats, molt complets, torrades amb embotits de la Garrotxa i postres casolans. També disposen de menú diari a molt bon preu, i menú de cap de setmana. L’Hostal del Fang és un restaurant ideal per anar-hi amb nens, fer-hi trobades familiars o en grup. El local combina l’estil rural amb la modernitat dels materials emprats, i a dins us oferiran un servei amable en un entorn càlid, còmode i de tracte familiar.

  • Per a nens
  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menú diari
  • Reserves


  • Cuina tradicional i casolana


  • Entre 16 i 35 €
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Esmorzars de forquilla a la Garrotxa

Esmorzars de forquilla a la Garrotxa

Menjar en abundància, calories i sobretot molt de temps per anar-hi ben a poc i gaudint del menjar. Els anomenats esmorzars de forquilla volen temps, gana i forquilla i ganivet, eines imprescindibles per menjar-los.

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

És membre de

Hostal del Fang és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]