Les Planes d'Hostoles

Hostal del Fang

Restaurant de cuina tradicional de la Garrotxa

  • hostal fang 3
Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972431005

Busqueu un restaurant de cuina tradicional a la Garrotxa? Doncs atureu-vos a l’Hostal del Fang! Situat a peu de carretera, entre les Planes d’Hostoles i Amer, aquest restaurant ofereix una cuina casolana elaborada amb productes de la zona. Una de les seves especialitats són els esmorzars de forquilla, amb una gran varietat de plats, molt complets, i torrades amb embotits de la Garrotxa. També disposen de menú diari a molt bon preu, i menú de cap de setmana. L’Hostal del Fang és un restaurant ideal per anar-hi amb nens, fer-hi trobades familiars o en grup. El local combina l’estil rural amb la modernitat dels materials emprats, i a dins us oferiran un servei amable en un entorn càlid, còmode i de tracte familiar.

  • Per a nens
  • Menú diari
  • Reserves
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Esmorzars de forquilla a la Garrotxa

Esmorzars de forquilla a la Garrotxa

Menjar en abundància, calories i sobretot molt de temps per anar-hi ben a poc i gaudint del menjar. Els anomenats esmorzars de forquilla volen temps, gana i forquilla i ganivet, eines imprescindibles per menjar-los.

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

És membre de

Hostal del Fang és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]