Embotits i Carns
Gronxa Ramadera
Gronxa Ramadera, SLU és una petita explotació familiar de vaques i vedells de raça llemosina. Gràcies a l’assoliment de l’autosuficiència en tota la cadena de producció -cultiu del gra, maneig i cura de vaques i vedells-, l’empresa pot assegurar al consumidor un producte 100% ecològic, de proximitat i amb unes condicions immillorables. La carn dels seus vedells és altament apreciada perquè té un nivell de greix baix i una tendresa molt flonja.
Compten amb dues granges i 20 anys d’experiència. Una està ubicada a la finca de Can Gronxa, a Puigpardines (la Vall d’en Bas), i és on cultiven anualment els farratges per alimentar el bestiar durant els mesos d’hivern. La segona és a Sant Joan les Abadesses, on les vaques poden pasturar alimentant-se de l’herba de prats i muntanyes. També tenen pastures a Molló, que utilitzen sobretot durant els mesos d’estiu. La comercialització del seu producte es fa directament a empreses i a restaurants. També podeu contactar amb ells a través de la seva pàgina web.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Gronxa Ramadera ha aconseguit els següents distintius de qualitat