Pans i dolços
Forn de pa Rebull
Fleca i pastisseria de la Garrotxa
Al Forn de pa Rebull, situat al nucli antic d’Olot, des de l’any 1932 fan pa de tota mena de farines. Tenen pans de farina de fajol, integrals, de castanya, de carabassa, d’arròs, de blat i de moltes més classes. Però el que fa realment especial la seva producció de pa és l’excel·lència amb la qual seleccionen les matèries primes i com tenen cura dels clients. A la Fleca Rebull disposen d’un altre obrador a part del primer, centrat únicament a fer pa i brioixeria apta per a persones celíaques. A més, disposen de l’acreditació per l’Associació de Celíacs de Catalunya, que garanteix les bones pràctiques de l’establiment i el segell de qualitat dels productes. A cap altre forn de la zona hi ha tanta varietat per a persones intolerants al gluten o celíaques: és tot un paradís per al paladar!
- Certificat Gluten Free
Articles del blog
Calendari Pastisser de la Garrotxa
Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
És membre de
Forn de pa Rebull és membre de les següents associacions i grups
- TurismeGarrotxa
- Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)