Pans i dolços

Forners Descamps

Fleca i pastisseria d'Olot

Enllaç cap a google maps
http://mercatdolot.cat/fleca-descamps/

Fleca Descamps és un establiment amb molts anys d’història. El pare Descamps va començar als anys 70 a aprendre l’ofici de flequer i de pastisser a diferents fleques i pastisseries d’Olot, fins que el 1972 va obrir la seva pròpia botiga a Besalú. Ara també els podeu trobar en una de les parades de la Plaça Mercat d’Olot.

Sabíeu que va ser el primer a fer un croissants al poble?

La Fleca Descamps és, doncs, un negoci familiar que ha passat de pares a fills, combinant la tradició i el bon fer amb la innovació i creació constant de nous productes per tal d’oferir la millor qualitat als clients. Ara també és la Fleca de la Plaça Mercat d’Olot, on podreu trobar una gran varietat de pa, coques, croissants, ensaïmades, tortells de massapà…, per Setmana Santa els bunyols, pastissos per encàrrec i, quan s’ acosten les dates nadalenques, també torrons!

Degusta'ls en aquests restaurants +
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Forners Descamps és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot