Sant Joan les Fonts

Les Escoles de Begudà

Restaurant d'arrossos i calçotades a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972295513
Enllaç cap a Facebook

El Bar les Escoles està situat al polígon industrial de Begudà, a Sant Joan les Fonts, un municipi de la Garrotxa. Es tracta d’un local bonic i arquitectònicament molt modern, amb una gran varietat de plats per a tots els gustos, tant en el menú de dinar, com en esmorzars. També disposen de menús per a grups i una gran terrassa amb ombra perfecta per gaudir d’un àpat a la fresca. Del Bar les Escoles, en destaquen les arrossades i calçotades de temporada, a més del tracte del personal, que sempre és atent i proper. És ideal per anar-hi sol o acompanyat i tastar un dels seus plats casolans.

  • Casaments i celebracions
  • Per a empreses
  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menú diari
  • Menjar per emportar
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]