Sant Joan les Fonts

La Cuina de l’Anna

Restaurant de cuina tradicional a Sant Joan les Fonts

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972290430

La Cuina de l’Anna és un petit restaurant ubicat a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa. És acollidor, informal i tenen cuina tradicional, bona brasa i plats casolans. Disposen d’un menú diari i un de cap de setmana a un preu immillorable, i és ideal per anar-hi en família. L’Anna us prendrà nota escoltant totes les vostres necessitats i segurament farà adaptar el menú a tots els requisits, fins i tot pot ser que us ofereixi plats que ni tan sols siguin a la carta. De La Cuina de l’Anna en destaquem sobretot el tracte proper del personal i les seves postres, pastissos, melmelades o coulants, entre d’altres. Tot boníssim!

  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menú diari
  • Menjar per emportar
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]