Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Begudes (vi, cervesa i licors)
Can Noguer
Comerç d'embotits i queviures a Olot des de 1958
Can Noguer és una emblemàtica botiga de queviures d’Olot, on podeu trobar des d’embotits fets de manera artesanal, a pasta a granel, producte fresc com carn de porc, pollastre i conill, fruita i verdura, i també tota mena de queviures necessaris per al dia a dia. A més, també compten amb una petita selecció de vins i caves.
L’any 1958, la Constància Guillamet i en Miquel Noguer, de Setcases, van decidir adquirir l’establiment i traslladar-se a Olot. Antigament, la botiga havia estat del fideuer Josep Puigdemont, i el seu principal article era la pasta a granel. Amb l’objectiu que la botiga tirés endavant amb força, la Constància i en Miquel van adonar-se que havien d’oferir algun producte que els diferenciés d’altres comerços, i van apostar per fer embotit artesanal, tal com havien fet tota la vida a Setcases.
L’oferta de productes s’ha anat ampliant, i ha arribat a constituir la botiga que coneixem avui, dins un local d’aire modernista i ben original.
C/ Sant Ignasi, 7 Olot Horari
De dilluns a dissabte, de 9 h a 13:30 h i de 17 h a 20 h.
Dimecres i dissabte tarda tancat.
Articles del blog
Productes típics de la Garrotxa
Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.