Sant Feliu de Pallerols

Cafè l’Esbart

Bar cafeteria a Sant Feliu de Pallerols

  • cafe l'esbart garrotxa
Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 872022249

On es pot trobar un bon cafè a Sant Feliu de Pallerols? Doncs al Cafè l’Esbart! Al bell mig del poble, a la plaça del Firal hi podreu trobar l’encantador Bar Cafè l’Esbart, un lloc inoblidable per a la gent del poble, l’exquisit gust del cafè molt i les seves meravelloses tapes, variades i amb productes de primera qualitat. És un lloc perfecte per visitar amb la família i els nens quan passeu per Sant Feliu de Pallerols, un municipi de la Garrotxa ric en naturalesa i amb unes gorgues excepcionals. Quan hi aneu, no dubteu en tastar l’hamburguesa a l’“estil de la Mercè”, acompanyada de croquetes de la casa: un viatge deliciós per als sentits!

  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Terrassa
  • Reserves


  • Cuina tradicional i casolana
  • Cuina de mercat


  • Entre 16 i 35 €

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Delit per les coses ben fetes

Cafè l’Esbart ha aconseguit els següents distintius de qualitat

Veure restaurants Garrotxa [+]