Sant Feliu de Pallerols

Cafè l’Esbart

Bar cafeteria a Sant Feliu de Pallerols

  • cafe l'esbart garrotxa
Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 872022249

On es pot trobar un bon cafè a Sant Feliu de Pallerols? Doncs al Cafè l’Esbart! Al bell mig del poble, a la plaça del Firal hi podreu trobar l’encantador Bar Cafè l’Esbart, un lloc inoblidable per a la gent del poble, l’exquisit gust del cafè molt i les seves meravelloses tapes, variades i amb productes de primera qualitat. És un lloc perfecte per visitar amb la família i els nens quan passeu per Sant Feliu de Pallerols, un municipi de la Garrotxa ric en naturalesa i amb unes gorgues excepcionals. Quan hi aneu, no dubteu en tastar l’hamburguesa a l’“estil de la Mercè”, acompanyada de croquetes de la casa: un viatge deliciós per als sentits!

  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Delit per les coses ben fetes

Cafè l’Esbart ha aconseguit els següents distintius de qualitat

Veure restaurants Garrotxa [+]