Les Preses

Bar El pati de les monges

Bar i restaurant de tapes a Les Preses

  • pati les monges les preses
Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972693456

El Pati de les Monges és un petit bar restaurant situat al nucli antic de les Preses, a la Garrotxa. En aquest antic pati, sempre conegut com el de les Monges, hi ha uns gronxadors que acompanyen la terrassa del bar, aspecte que la fa genial per a famílies amb nens. El Bar el Pati de les Monges és ideal per fer-hi unes tapes de calamars, unes braves, un entrepà o una hamburguesa. En destaca la tapa de moniato, que és espectacular. Molts dissabtes fan pizzes al forn de llenya, una oportunitat perfecta per a un sopar d’estiu a la fresca! S’hi respira sempre un ambient relaxat i acollidor i el personal és d’allò més agradable.

  • Per a nens
  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Veure restaurants Garrotxa [+]