Embotits i Carns

Botiga de l’Astrol

L’Astrol és una explotació ramadera la principal activitat de la qual és la producció d’oví de carn. Les cries d’oví de l’explotació s’alimenten sempre de llet materna i un complement de pinso, amb l’objectiu de buscar la màxima qualitat de la carn dels animals, els quals se sacrifiquen quan tenen l’edat i pes ideals per obtenir el màxim gust.

Venen la carn de xai de ramat per consum a través de comandes, que més tard es poden passar a recollir a la granja l’Astrol. Està ubicada a Batet de la Serra, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.  Aquesta explotació forma part de Fet al parc.

Enllaç cap a google maps http://astrol.cat/es/venda-de-carn-de-xai.aspx
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 620246456 / 972680339

Mas la Canova d'en Sola Olot

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
L’Astrol
L’Astrol https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/Astrol2-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.