RECEPTES DE LA GARROTXA
Vinagretes d’estiu
Descobreix fer elevar una amanida d'estiu amb una deliciosa vinagreta!
Sandvitx 30 anys de Zig Zag Cafè
Una recepta per celebrar els 30 anys del zig-zag cafè!
Secret de porc ibèric amb girgoles i alls tendres
Una recepta del taller de cuina de Porcus Refinatus!
Llata de porc guisada amb naps
Una recepta del taller de cuina de Porcus Refinatus! - Garrotxa
Carpaccio de peus de porc
Una recepta del taller de cuina de Porcus Refinatus!
La Garrotxa fosa… a una fondue de formatges!
Una recepta de fondue de l'Hostal del Sol
Recepta especial: melmelada de calçots
Recepta especial melmelada de calçots
Romesco i calçots
Com gaudir dels calçots
Amanides pels dies freds
Descobreix com preparar amanides d'hivern amb ingredients de temporada com col, remolatxa, cítrics i productes locals!
Gaspatxo: el plaer de l’estiu en un plat
Recepeta bunyols de Quaresma: descobreix la tradició d'aquest dolç de Setmana Santa i gaudeix del plaer al menjar-los.
Recepta bunyols de Quaresma
Recepeta bunyols de Quaresma: descobreix la tradició d'aquest dolç de Setmana Santa i gaudeix del plaer al menjar-los.
Farinetes de Fajol
Farinetes de Fajol. Com cuinar-lles i diferents opcions de com menjar-les!
La recepta de les patates d’Olot, pas a pas
Una recepta del Restaurant la Deu
Cremós de Farro de la Vall de Bianya amb fruits del bosc i cruixent
Una recepta del Restaurant Mercè - Ca la Gracieta
Torradetes de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot amb gelat de ratafia Russet
Una recepta del Restaurant la Quinta Justa