Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

Can Casals

Pa i dolços amb gust d’abans, fets com sempre

  • delit

En aquesta fleca, el pa no és només aliment: és tradició viva. Cada peça s’elabora artesanalment i es cou en forn de llenya, com s’ha fet tota la vida. El resultat és un pa amb ànima, amb crosta cruixent i molla saborosa, que evoca el gust de les coses ben fetes.

La varietat és una de les seves senyes d’identitat: cada dia s’hi ofereixen pans diferents, fets amb farines que varien segons la temporada i el moment. Un pa que canvia, que respira, que sorprèn.

Al seu obrador també es preparen a mà una gran varietat de dolços que omplen el taulell d’aromes i records. Entre els més estimats, s’hi troben:

  • Croissants tendres i acabats de fer

  • Coques de pa de pessic amb nous, poma o xocolata

  • Xuixos artesans, disponibles a l’hivern

  • I dolços típics de les festivitats catalanes, com els panellets, tortells o bunyols

A més, no hi falten les petites delícies que fan goig tot l’any:

  • Galetes de mantega casolanes

  • Ametllats cruixents

  • Ametlles salades, torrades al forn de llenya

Tot el que s’hi ven s’elabora al mateix obrador, amb ingredients seleccionats, receptes tradicionals i molta cura per oferir productes que fan venir salivera només de veure’ls.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 613174065

c/ can caló, 16, 17830 Mieres Mieres Horari Horari:
Dilluns: 11h - 13:30h
Dimarts i dimecres tancat
Dijous: 11h - 13:30h
Divendres: tancat.
Dissabte: 8:30h - 13:30h
Diumenge: 8:30h - 13:30h

Dilluns - repartiment a domicili a Banyoles, Sant Miquel de Campmajor, Santa Pau i Olot.
Dimarts i dimecres no amassem.
Dijous - repartiment a domicili a Banyoles, Sant Miquel de Campmajor, Santa Pau i Olot.
Divendres - repartiment a domicili a Banyoles, Sant Miquel de Campmajor i Mieres.
Dissabte - repartiment a domicili a Banyoles i Sant Miquel de Campmajor.
Diumenge - repartiment a domicili a Banyoles i Sant Miquel de Campmajor.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
El Cacau
El Cacau https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/FFtpjm9XwAMRMRo-1-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.