Begudes (vi, cervesa i licors)
Celler Sambukina
Al celler Sambukina elaboren Escumosos Naturals de Flors. El seu objectiu és capturar i compartir el relat del paisatge visual, olfactiu, cultural i gastronòmic garrotxí amb els seus beuratges. Es poden adquirir a la seva pàgina web.
Per fer-ho, dissenyen les seves pròpies receptes florals i recullen ells mateixos les flors utilitzades.
Els escumosos de la Sambukina no són vi, ni cava, ni cervesa, són un producte diferent sotmès a un procés de maceració i fermentació únics, amb ingredients i procediments naturals i artesanals.
No fan servir additius, colorants, enzims, sulfits ni sotmeten la beguda a processos de filtració que retirin els llevats o alterin organolèpticament l’escumós. La fermentació és produïda pels llevats salvatges autòctons presents en les pròpies flors, de manera que d’aquest procés resulten unes begudes molt singulars i sorprenents.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Celler Sambukina ha aconseguit els següents distintius de qualitat