Pans i dolços

Xurreria Jofre

Comerç de referència a Olot

La Xurreria Jofre és una empresa de referència a les comarques gironines i, des de ja fa molt de temps, és la xurreria per excel·lència d’Olot. En funcionament des de 1915, aquest comerç, ubicat en una de les cantonades de la plaça de Josep Clarà, s’ha anat reinventant i ha anat oferint noves opcions a tots aquells que hi passaven per davant i decidien comprar-hi, o als que hi arribaven expressament. 

Actualment, a la Xurreria Jofre hi podeu trobar des d’una tassa de xocolata, xurros, porres i infinites variants, fins a batuts de fruita (smoothies), sucs naturals o entrepans perfectes per endur-vos-en. Si hi passeu per davant, veureu que sempre hi ha moviment, i això és bon senyal!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 605893388
Enllaç cap a Instagram

C/ Pintor Galwey, 1 Olot Horari De dimecres a divendres de 16 a 20 h.
Dissabte de 9 a 13 h i de 16 a 20 h.
Diumenge de 8 a 13:30 h i de 16 a 20 h.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.