Begudes (vi, cervesa i licors)

Santa Pau Ale Works

Enllaç cap a google maps
https://www.santapauales.com/
Enllaç cap a Instagram 661153975

A Santa Pau Ale Works elaboren cerveses de manera rústica i tradicional, intentant fer servir el mínim de processos industrials i el màxim de productes silvestres i naturals. Treballen amb i per a l’entorn de la Garrotxa.

En la seva producció, donen un protagonisme total als llevats salvatges presents a l’entorn a l’hora de fermentar la majoria de les cerveses. D’aquesta manera, deixen que sigui la natura qui s’encarregui d’aportar aromes, gustos i matisos al resultat final.

Segons l’època de l’any, i en funció dels tipus de flors o fruites que utilitzen per fermentar, els resultats de les seves elaboracions varien increïblement. I això és el que volen: una mínima interferència en el procés perquè cada cervesa sigui única.

Podeu aconseguir els seus productes a través de la botiga en línia!

Activitats recomanades

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

Ruta de cerveses artesanes a la Garrotxa

Ruta de cerveses artesanes a la Garrotxa

Descobreix les millors cerveses artesanes de la Garrotxa i gaudeix d'un sabor sabor local autèntic. Prova-les i gaudeix-les!

Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

Experiències gourmet, fires agroalimentàries, tastets, degustacions, tallers de cuina i altres experiències gastronòmiques de la Garrotxa que no et pots perdre.

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

Delit per les coses ben fetes

Santa Pau Ale Works ha aconseguit els següents distintius de qualitat

Les nostres birres no són només cervesa: són petites obres d’art irrepetibles. I la natura és la nostra imprescindible coautora.

Pep Arcas - Fundador de Santa Pau Ale Works