Embotits i Carns Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)
Rocanegra
L’explotació Rocanegra es dedica a l’activitat d’aviram de raça penedesenca per a l’obtenció de carn, que es porta a terme en règim de producció semiextensiu. Disposa de galliners amb una part de superfície coberta i una part de patis. Els pollets són entrats a una edat màxima d’un dia i porten a terme a l’explotació tot el seu procés de creixement fins al final. L’explotació ramadera està certificada pel CCPAE en producció ecològica.
Rocanegra és una explotació ramadera situada al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que busca una màxima qualitat de la carn d’aviram que produeix a partir d’un sistema d’alimentació i maneig totalment respectuós amb el benestar animal i amb el medi ambient. Rocanegra és una explotació que forma part de Fet al parc.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Rocanegra ha aconseguit els següents distintius de qualitat