Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums)

Queviures Hélène

Emblemàtic comerç al centre d'Olot

Queviures i cuits Hélène és un emblemàtic comerç situat al centre d’Olot, famós per l’allioli casolà de recepta pròpia. Fa uns anys, l’establiment duia el nom de Queviures M. Dolors, la seva fundadora, però l’any 2016 ella i el seu marit, en Xicu, van jubilar-se i van traspassar el negoci. El van agafar en Jordi i l’Helena, que van procurar mantenir la històrica oferta de l’establiment olotí -també van mantenir el famós allioli de la Maria Dolors-, convençuts que si una cosa funciona no és necessari canviar-la. 

A queviures i cuits Hélène hi trobareu molta varietat de grana cuita -cigrons, mongetes, llenties…- i especialitats com el confitat. L’oferta de l’establiment s’eixampla fins a fruita i verdura de temporada, embotits, derivats làctics i conserves. Tots són productes de qualitat i de proximitat, elaboratsa la comarca o a la demarcació.  

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972263628

C/ Clivillers, 22 Olot

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.