Embotits i Carns
Pla de l’Aguiló
L’empresa Pla de l’Aguiló, SL està situada a Sant Esteve d’en Bas, a la Garrotxa. Es dediquen a l’engreix de vedells. El procés d’engreix és natural fins al cinquè o sisè mes (els animals mamen de la vaca), i a partir d’aquest moment se’ls engreixa amb productes naturals fins al final.
Els productes de Pla de l’Aguiló es poden adquirir a botigues de tot Catalunya amb l’etiqueta ‘Vedella nostra‘. Garanteixen la qualitat perquè tot el procés de producció és ecològic i de proximitat.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.