Pans i dolços

Pastisseria Domènech

Venda de dolços a la Garrotxa

La Pastisseria Domènech és una botiga tradicional i artesana de producció i venda de dolços, que ha estat en funcionament des de l’any 1942. Es tracta d’un negoci familiar ubicat a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa, i actualment està en mans de la tercera generació.

Aquí hi descobrireu un ampli assortit de productes elaborats exclusivament i des de l’inici per ells mateixos, amb productes d’origen natural i apostant sempre per la proximitat. Es dediquen al pa, la pastisseria i brioixeria, la xocolata i també la gelateria. A més, també podeu trobar-los a la Fira del Tastet de Sant Joan les Fonts, on participen cada any!

També podeu trobar les seves elaboracions a la botiga Can Danés i tastar-les al Restaurant Mercè.

 

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972290753
Enllaç cap a Instagram

Carrer Sant Antoni, 13 Sant Joan les Fonts Horari De dimarts a dissabte de 8 a 13:30 h i de 16:30 a 20 h.
Diumenges de 7:30 a 14 h.

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Venem dolços elaborats de manera artesanal i tradicional des de 1942

Família Domènech