Pans i dolços

Pastisseria Can Menció

Comerç de rebosteria a Santa Pau

  • rocanegra

La pastisseria Can Menció està ubicada en un edifici de la plaça Major de Santa Pau, a la Garrotxa. En Damià, la tercera generació de pastissers del negoci, ofereix xocolata, pastissos i dolços de tota mena fets amb productes de proximitat i de primera qualitat. Són petites produccions que garanteixen endolcir el paladar i la vida, diuen, amb els millors pastissos que heu tastat mai.
A Can Menció hi trobareu tot allò que us pot fer falta per celebrar moments especials o dates assenyalades: torrons artesans i tortells per Nadal i Reis, bunyols i tortells per Rams i Quaresma, coca de revetlla per Sant Joan, i panellets variats per Tots Sants, entre d’altres. Però no cal esperar que sigui un dia festiu: animeu-vos a gaudir dels seus productes per endolcir un dia qualsevol!

Enllaç cap a google maps http://www.canmencio.com/ca/rocanegra-cafeteria
Enllaç cap a Instagram 683166458
Enllaç cap a Instagram

Pl. Major, 17 Santa Pau Horari De dimarts a dijous de 8:30 a 20 h.
Divendres i dissabte de 8:30 a 22 h.
Diumenge de 8:30 a 20 h.
Dilluns tancat.

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Pastisseria Can Menció és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veniu i descobriu els millors dolços que mai heu tastat!

Damià - Tercera generació de Rocanegra / Can Menció