Embotits i Carns
Mas Godomar
Mas Godomar és una explotació ramadera d’oví de carn que està ubicada a dalt de tot de l’altiplà de Batet de la Serra, dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La gestió del bestiar es fa a l’entorn de l’explotació, amb una superfície de 12 ha de cultius i pastures, a més de diferents zones forestals. El maneig del bestiar, de les pastures i dels cultius es fa en producció ecològica.
El ramat forma part de l’associació de criadors d’ovella ripollesa (ANCRI) i se segueixen uns controls molt exhaustius per tal de millorar la genètica de la raça autòctona. Aquesta raça permet una bona adaptació a un règim de producció gairebé totalment extensiu. Tota l’explotació està certificada pel Consell Català de la Producció Ecològica (CCPAE), que assegura que se segueixin els protocols de producció ecològica. Les ovelles disposen d’un cobert amb accés obert a les pastures, cosa que garanteix unes bones condicions de benestar animal. Tota aquesta gestió està dirigida a l’obtenció d’una carn de màxima qualitat. Mas Godomar és una explotació que forma part de Fet al parc.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Mas Godomar ha aconseguit els següents distintius de qualitat