Embotits i Carns
Mas el Cros
Mas el Cros és una explotació especialitzada en la producció de carn de vedella ecològica de raça llemosina que està ubicada a Santa Pau, dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La superfície agrària de l’explotació consta d’unes 40 ha amb predomini de pastures i algun conreu farratger, tots dedicats a l’alimentació del bestiar.
Els animals de l’explotació són molt apreciats per la qualitat de la carn, que es basa en un sistema d’alimentació i maneig totalment respectuós amb el seu benestar i amb el medi ambient, aspecte que és avalat pel segell del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Mas el Cros és una explotació que forma part de Fet al parc.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Mas el Cros ha aconseguit els següents distintius de qualitat