Embotits i Carns
Mas Claperols
El mas Claperols de Begudà és una explotació familiar dedicada a la producció de bestiar cabrum i oví, i està ubicada a Begudà, dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. L’explotació disposa d’unes 20 ha de pastures, farratges i cereals, que són la base de l’alimentació del bestiar.
El ramat és fruit de l’evolució d’un petit ramat de cabres que inicialment tenia per objectiu mantenir el voltant del mas, però amb el temps va anar creixent i actualment pastura pels prats i camps de l’entorn del mas i del volcà de Claperols. Els animals se sacrifiquen en un petit escorxador familiar de les Preses, cosa que fa que el procés sigui més ràpid i menys estressant per a l’animal, i ajuda també a millorar la qualitat del producte final. Mas Claperols és una explotació que forma part de Fet al Parc.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Mas Claperols ha aconseguit els següents distintius de qualitat