Embotits i Carns
Martí Canadell
El mas la Farigola de Dalt, ubicat a Sant Joan les Fonts, dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, és una explotació la principal activitat de la qual és la producció d’oví. A l’explotació es fa tot el cicle de producció del bestiar i es gestionen unes 40 ha de pastura.
El mas la Farigola és una explotació centenària amb quatre generacions dedicades al món de l’oví. Actualment es fa un maneig del bestiar tradicional en què el pastor treu cada dia el ramat d’ovelles a buscar les millors pastures de l’entorn. Aquest funcionament permet aprofitar zones diverses de l’entorn de l’explotació per tal que l’aprofitament es faci en el moment òptim de la pastura, fet que incideix en la qualitat de la carn. Aquest maneig també és positiu des d’un punt de vista ambiental perquè es tradueix en pastures que són les més ben conservades del Parc Natural. La Farigola és una explotació que forma part de Fet al parc.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Martí Canadell ha aconseguit els següents distintius de qualitat