Embotits i Carns
Jordi Grabolosa
Jordi Grabolosa és una empresa de ramaders que produeix xai i cabrit alimentats amb llet i productes naturals. Són membres de l’associació Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, la Federació d’Entitats Catalanes de Ramaders d’Oví i Cabrum i GIROLLANA. Els seus ramats fa més de 50 anys que pasturen a la Vall d’en Bas, per tant, tot el seu producte és totalment de proximitat. Els seus productes poden comprar-se a la Carnisseria Quintana de la Plaça Mercat d’Olot i a les carnisseries Ubach i Xirgu de les Planes d’Hostoles.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.