Formatges i làctics Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

Granja Armengol

Botiga de làctics naturals i frescos

Granja Armengol és una empresa familiar creada per Ramon Pujol Grau l’any 1951. Es dediquen a l’elaboració d’aliments làctics naturals, frescos i molt saludables.

És una família d’agricultors i ramaders de tota la vida, i l’Armengol va ser la segona granja de la comarca d’Osona a produir llet. L’elaboració dels seus productes segueix uns processos tradicionals que, combinats amb la tecnologia actual, els permeten obtenir uns aliments bons, d’alta qualitat i molt saludables! Des de la comarca veïna, se situen a la Plaça Mercat d’Olot per portar els seus deliciosos productes a la nostra ciutat. Heu tastat el seu formatge fresc i els iogurts de gustos? Una delícia per compartir en família!

Enllaç cap a google maps https://www.granjaarmengol.com/
Enllaç cap a Instagram 972649289
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

C/ Antoni Llopis, 13 Olot Horari De dilluns a dijous de 9h a 14h i de 16:30h a 20:30h, divendres de 8:30 a 20:30h i dissabtes de 8:30 a 15:00 i de 17:00 a 20:30h.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Granja Armengol és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot