Embotits i Carns
Gelada Carns
Negoci familiar a la Garrotxa
Carns Gelada va néixer l’any 2008, de les mans d’en Xevi Gelada, tercera generació familiar que volia seguir en el món de la ramaderia i la indústria càrnia. El negoci està dedicat a la distribució de carn de xai i vedella que creix a les seves pròpies explotacions ramaderes, ubicades a la Garrotxa i a l’Alt Empordà.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.