Horta (fruita, verdura i llegums)

Fruites Ca l’Helena

Parada de fruites i verdures

A la Plaça Mercat d’Olot, Ca l’Helena és una parada de fruites i verdures, plena de colors i de natura. Fruites, verdures, manats d’herbes, bolets… Tot el que necessiteu per a una dieta sana i equilibrada.

A Ca l’Helena aposten pels productes de casa i participen en un programa d’agricultors joves que els subministren la majoria de les verdures de les comarques gironines: de Girona, Salt, Riudellots, Fornells i, és clar, de la comarca de la Garrotxa.

Intenten tenir el màxim de producte de temporada. Quan els pagesos d’aquí deixen de produir el producte, es va a buscar al Maresme i es va baixant fins a Almeria, però no pas més lluny. Això passa també amb la fruita: fruita de Girona, Bescanó, Ullà… i la fruita d’estiu ve de Lleida.

A Ca l’Helena també hi trobareu fruites tropicals i manats d’herbes que subministren els pagesos locals diàriament. Ah!, i els bolets: frescos, en funció de la temporada, i en pols o deshidratats per cuinar els rostits o els plats que vulgueu.

Ca l’Helena, fruita i verdura de qualitat!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 699407380 / 972649292
Enllaç cap a Instagram

Carrer de l'Hospital, 3 Olot Horari Dilluns, dimarts i dissabte de 8h a 15h i dimecres, dijous i divendres, de 8h a 19h.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Fruites Ca l’Helena és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot