Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums)

Forn de pa Carles

El Forn de pa Carles està situat a Les Planes d’Hostoles i elabora articles de gran qualitat amb productes naturals, en un obrador ubicat al mateix poble. A la botiga compten amb més d’una vintena d’especialitats diferents de pans: sègol, kamut, espelta, fajol, blat ecològic, alemany, blat de moro, etc. i també una àmplia varietat de dolços: croissants, coques, tortells i bunyols, tot del forner Carles Colomer.

Podeu trobar alguns dels seus productes a Agrocomerç Morera de Les Preses o Olot, i també podeu degustar-los al Mas el Siubès de Les Planes d’Hostoles.

Però, a més de pa i rebosteria, al Forn de pa Carles també hi podeu comprar des de fruita, verdura i llegums, fins a productes de rebost com ous, mel i conserves. Tots ells, aliments adquirits a través de productors de la zona.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972449004

Plaça U d'Octubre, 3 Les Planes d'Hostoles Horari De dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 17 a 20 h.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.