Embotits i Carns
Embotits Artesans Can Gaburra
Embotits artesans Can Gaburra és una empresa familiar d’embotits tradicionals. El 1969 van iniciar-se en l’elaboració dels seus propis embotits amb receptes ancestrals dels seus pares i avis. Als anys 80 van començar a vendre els seus productes a fires artesanes per poder créixer i arribar a més gent. Aquest fet els va permetre introduir, cada vegada més, una gran varietat d’embotits típics de la Garrotxa fins a arribar a fer-ne més de 15 de diferents. Darrerament, també han obert una botiga de venda en línia.
Embotits artesans Can Gaburra té una botiga al poble de la Pinya, a la Vall d’en Bas, on venen directament el seu producte artesà i de proximitat sense intermediaris. Hi trobareu: llonganissa, fuet, xoriç, cansalada viada, llom, secallona, botifarra d’ou, botifarra negra, llengua i llardons.
Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.