Formatges i làctics Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

El Racó de la Llum

Botiga d'alimentació bio

  • raco de la llum

Herboristeria i dietètica – El Racó de la Llum són especialistes a cuidar-vos. Ofereixen alimentació bio: begudes vegetals, sucs naturals, pastes d’espelta, de fajol, de kamut, varietat de cereals i muelis per a l’esmorzar, diferents tipus de superaliments: maca (redueix l’estrès físic i mental), espirulina (energètica i revitalitzant, rica en vit. B12), varietat de llavors de xia (rica en àcids omega 3), de lli o sèsam. També hi trobareu productes fitoterapèutics!

També hi podeu comprar productes frescos: hamburgueses tofu, seitan, salsitxes vegetals, iogurts de soja, quefir, postres de gelatina i civada. Alimentació infantil bio, aliments sense gluten i per a al·lèrgics.

Al Racó de la Llum la cosmètica és natural i bio: xampús i gels de bany, olis essencials, cura del nadó, productes de neteja general i d’higiene íntima.

Voleu cuidar-vos? Trobareu tot això a la Plaça Mercat d’Olot!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972269494
Enllaç cap a Instagram

C/ Antoni Llopis, botiga 4 Olot Horari De dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20h i dissabte de 9h a 14h

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

Sabeu quina és la diferència entre productes ecològics i productes bio? Us ho expliquem en aquest article. Cliqueu pr veure les botigues de la Garrotxa on comprar productes ecològics i bio.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Delit per les coses ben fetes

A El Racó de la Llum hi trobareu productes amb els següents distintius de qualitat

És membre de

El Racó de la Llum és membre de les següents associacions i grups

  • Mercat d'Olot