Pans i dolços
Delimòs
Delimòs és un taller de pastisseria d’autor que elabora pòtits, unes delicioses postres tradicionals, equilibrades i saludables, aptes per a celíacs i vegans. Per a la seva elaboració a l’obrador de Tortellà, la Katiana utilitza ingredients ecològics, biològics o de màxima qualitat de productors locals de la Garrotxa. També té molt en compte els al·lèrgens, utilitza sucre integral eco i bio i altres endolcidors naturals per tal que gairebé tots puguem gaudir de les seves postres.
Trobareu pòtits clàssics, com el de tiramisú o el de formatge amb maduixes; pòtits tradicionals, com el de crema catalana amb figues, i pòtits d’autor, com el panna-cotta amb magrana.
La presentació individual en pot de vidre fa que sempre estiguin ben conservades i a punt per menjar.
Amb Delimòs i els seus productes, qui no s’endolceix una mica la vida és perquè no vol!
- Certificat Gluten Free
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.