Embotits i Carns Formatges i làctics

Carnisseria Nati

La Carnisseria Nati, situada al nucli antic d’Olot, no només té una oferta de carn extensa i personalitzada amb cada client que entra, sinó que, a més, pot presumir de tenir una de les botigues més boniques, tradicionals i especials de la ciutat. Al cor d’Olot, la Carnisseria Nati ven carn de primera qualitat i de proximitat, tant a la clientela de tota la vida com a aquells nous gurmets que busquen embotits, carns, plats preparats i formatges que no es poden trobar enlloc més. Podeu tastar els seus productes, per exemple, a El Farolet.

El tracte personal i proper i les recomanacions de la Carnisseria Nati, faran que sortiu amb tot allò que entràveu a buscar i molt més. Aneu amb compte que us voldreu quedar la botiga sencera!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972264454

C/ Serra i Ginesta, 9 Olot Horari De dilluns a dissabte de 9 a 13:30 h.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.