Embotits i Carns Formatges i làctics

Carnisseria Juncà

Comerç de referència a Besalú

La carnisseria Juncà és un negoci de Besalú conegut per la seva carn de qualitat i els embotits artesans que elaboren. A la botiga us atendran en Ramon o l’Anna, que us aconsellaran perquè marxeu a casa carregats amb els millors productes!

Un tret característic de la carnisseria Juncà és que podeu anar-hi a comprar, fins i tot, quan la botiga està tancada. Des de l’any 2013, just al costat de la porta d’entrada al negoci hi ha instal·lada una màquina dispensadora amb una vintena de productes frescos i algun d’elaborat. Hi trobareu els vuit tipus d’hamburgueses – un clàssic molt valorat a Besalú i als pobles dels voltants-, embotits tallats o enters, llegums cuits i diversos tipus de carns. Ara sí que no teniu excusa!

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972590185

C/ Major, 23 Besalú Horari De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h.
Dissabte de 9:30 a 14 h.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.