Embotits i Carns
Carnisseria Josep Berga
Comerç de productes carnis amb 70 anys d'història
La Carnisseria Josep Berga d’Olot és un comerç amb 70 anys d’història, que va començar en mans de l’Estrella -qui anteriorment donava nom al local- i que, ara fa uns quants anys, va agafar de relleu el seu fill, que és la segona generació de carnissers de la família.
En Josep defensa el comerç de proximitat, la qualitat dels productes que ofereix i la innovació al punt de venda. Aquest darrer aspecte l’interessa especialment, i li agrada estar en constant formació. Una mostra d’això la podeu trobar al seu taulell, on entre botifarres, salsitxes i productes tradicionals de la nostra cuina, també hi ven sushi reinterpretat en clau carnissera. Perquè us en feu una idea: sushi de saltejat de rovellons, sushi de botifarra negra amb ceba caramel·litzada… si voleu descobrir-ne més, visiteu-lo!
També podeu tastar els seus embotits i productes carnis als restaurants Trattoria da Luiggi i Eko Bar d’Olot.
C/ Sant Rafel, 30 Olot Horari
De dilluns a dissabte de 8 a 14 h.
Divendres també de 16:30 a 20:30 h.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.