Embotits i Carns
La Canova
Mas la Canova és una explotació ramadera situada a Sant Miquel del Corb, dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Es tracta d’una explotació ovina de raça ripollesa que disposa d’una superfície agrària d’unes 20 ha de prats i cultius farratgers.
A més de la pastura, els animals s’alimenten amb farratge sec i una barreja de cereals procedents majoritàriament de la mateixa explotació. Els xais són alimentats amb la llet de la seva mare fins al final, fet que proporciona una carn de qualitat. El sacrifici dels animals es fa en un escorxador propietat de la mateixa explotació, fundat l’any 1994, i a més també disposa de punt de venda, fet que permet tancar tot el cicle de producció i comercialització vetllant en tot moment per la qualitat de la carn. La Canova és una explotació que forma part de Fet al parc.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
La Canova ha aconseguit els següents distintius de qualitat