Embotits i Carns Formatges i làctics Pans i dolços
Can Cadet
Comerç amb ànima: embotits, carns i làctics fets com sempre
Aquest establiment familiar és molt més que una botiga: és el resultat de més d’un segle d’ofici i passió. Des del 1911, elaboren embotits i productes carnis de manera artesanal, amb receptes que han passat de generació en generació i un respecte profund pel producte i pel client.
Creuen fermament en el comerç de proximitat i de qualitat, i ho demostren en cada detall. Per a ells, estimar el client és estimar el negoci, perquè saben que darrere de cada compra hi ha confiança, tradició i una taula per compartir.
El que elaboren:
A l’obrador preparen embotits artesans, hamburgueses i botifarres fresques, fetes amb carns seleccionades i espècies naturals, tal com s’ha fet sempre.
També produeixen formatge fresc i mató, amb una textura suau i un sabor delicat, elaborats a partir de llet de proximitat.
A més, ofereixen una selecció de plats cuinats casolans, ideals per als qui volen gaudir de la bona cuina sense complicacions. Receptes tradicionals que recorden el gust de casa i que es preparen cada dia amb ingredients frescos i de temporada.
A Can Cadet t’obren les portes a la tradició #ambdelit!
Horari
De dilluns a divendres de 8.30 a 13h. De 17 a 20h.
Els dissabtes fins les 19h.
Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.