Formatges i làctics
Cal Vigatà
Cal Vigatà es una empresa familiar situada a l’extrem sud de la serra de Sant Valentí, a la Pinya, Vall d’en Bas.
A la finca, que data de 1768 i està gestionada per en Ramón, la Montserrat i en Valentí, s’hi porten a terme tots els passos per poder aconseguir uns formatges autèntics i de la millor qualitat: des de llaurar la terra per sembrar-hi els farratges que serviran per alimentar les vaques, passant pel fet de cuidar-les i munyir-les a diari i finalitzant amb elaboració, afinament i venda dels formatges.
Entre les varietats de formatges que s’elaboren a cal Vigatà, hi podeu trobar el cremós, el tendre, el cru i el cuit. Com a curiositat us direm que alguns d’aquests formatges són quadrats, podeu comprovar-ho comprant-los a la seva botiga en línia!
- Venda de Proximitat
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.